Căutare de produse

Prezentare

Construcția și design-ul de piscine, rezidențiale și publice, a devenit multumită proiectelor derulate activitatea de bază a firmei noastre începând cu anul 2007.

 

Inițial firma noastră se ocupa, încă din anul 2004, de întreținerea și mentenanta unui mare număr de piscine rezidențiale, dar mai ales publice, iar activitatea de construcții piscine s-a dezvoltat în mod intrisec ca urmare a experienței acumulate în domeniul instalațiilor de piscină și SPA, precum și a parteneriatelor dezvoltate cu furnizori marcanți ai pieței internaționale de echipamente pentru piscine precum FLUIDRA (care înglobează marci ca ASTRAL POOL, CEPEX, RAIN BIRD CTX S s.a.) și KRIPSOL.

 

În prezent firma noastră este reprezentant exclusiv pentru România al producătorului spaniol de echipamente pentru piscine KRIPSOL, a cărei experiență înglobează peste 20 de ani de activitate în domeniu și export în peste 50 de țări ale lumii.

 

Proiectele finalizate până în prezent cuprind atât piscine rezidențiale dar mai ales publice, majoritatea fiind obținute în urma recomandărilor clienților noștrii inițiali, fapt ce ne onorează și ne obligă.

 

Firma noastră oferă soluții complete de tratare a apei incluzând și toate produsele de tratare a apei, produse certificate de Ministerul Sănătății.

 

În primavara anului 2011 firma noastră a deschis magazinul Pool Concept, situat în Constanta, Bd Soveja, nr 83, magazin ce va pune la dispoziție întreaga gamă de echipamente pentru piscine și consumabile piscine și SPA.

 

De asemenea în cadrul magazinului, dar și telefonic la numerele de telefon indicate la contacte, găsiți consiliere specializată și gratuită în legatură cu toate problemele legate de buna funcționare a piscinei dumneavoastră și consultanță în vederea achiziționării produselor ce va interesează.

 

Activitatea noastră se desfășoară în condițiile permanentei preocupări pentru calitate, individualizarea proiectelor prin design particularizat, ultimele noutați în domeniu precum și maximizarea satisfacției finale a clienților noștri.

 

În prezent compania se află în procesul de implementare a sistemului de management al calității ISO 9001.

 

Străduința Echipei AQUA AZUR SRL vizează excelența profesioniștilor, bucuria lucrului bine făcut și zâmbetul clientului multumit ...

 

Vă mulțumim pentru interesul acordat!

 

Copyright ©2020. Toate drepturile rezervate.
Numele şi logoul Aqua Azur sunt mărci înregistrate.
Site realizat de Webart Software